OVER PREMIUM DISPOSABLES

Disposables is ons vak. Al meer dan dertig jaar staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Dankzij ons grote assortiment kunnen wij iedere relatie een productpakket op maat aanbieden. De eenheid in vormgeving draagt bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf. U vindt onze producten in uiteenlopende bedrijfstakken als catering, overheid, fastfood en scholen. Ook de recreatiesector – evenementen, bioscopen, attractieparken, stadions – maakt veel gebruik van onze disposables. Onze producten voelen prettig aan, zijn stevig en met de nieuwste inzichten en technieken in duurzaamheid gemaakt. Dit maakt ons tot een toonaangevende leverancier in disposables.

Prijs & Kwaliteit

Disposables van Premium Disposables zijn goed en betaalbaar. Onze producten zijn van uitstekend materiaal, in de juiste dikte, met een stevige grip en mooi afgewerkt. Nergens anders krijgt u deze kwaliteit tegen zo’n scherpe prijs. U heeft de keus uit een groot assortiment zodat u altijd een passend pakket in huis haalt. En het verzorgde ontwerp geeft uw product de uitstraling die het verdient.

Innovatief

Wij zijn trendsetter voor onze branche. Veel vernieuwingen in disposables zijn begonnen bij De Jong Disposables. We ontwikkelen bijna al onze producten zelf zodat we u een eigen en exclusieve productlijn in kleur, formaat en ontwerp kunnen aanbieden. En wereldwijd zoeken we naar oplossingen voor duurzaamheid en nieuw materiaalgebruik. Dat betekent dat u met ons altijd voorop loopt in disposables.

Betrouwbaar

Wij koesteren onze klanten. Dat doen we al meer dan dertig jaar. In een vast team dat u met kennis van zaken helpt bij de juiste keuzes. Als wereldwijde speler kennen wij de markt, zodat u altijd van de laatste ontwikkelingen op de hoogte bent. Onze afnemers maken al jarenlang gebruik van deze voordelen. Een relatie waar wij trots op zijn.